Dunja Bua

tim-dunja-bua-maricevic

Više od 19 godina iskustva u PR-u i najviša razina stručnog usavršavanja definira njenu ulogu direktorice Pragma komunikacija. Kao vodeći strateg agencije i jedna od prvih certificiranih predavačica Chartered Institute of Public Relations u Hrvatskoj, osigurava klijentima najbolja i najučinkovitija rješenja u upravljanju komunikacijama koja agencija može ponuditi.

Dunja je radila za neke od svjetskih i hrvatskih omiljenih brandova, uključujući i razvijanje raznih kampanja kao što su: Razmisli – kampanja odgovornog konzumiranja alkohola (Zagrebačka pivovara), Ožujsko kup (Zagrebačka pivovara), Dukatova biciklistička utrka (Dukat), Aflatoksin kriza (Dukat), predstavljanje start up kompanije PharmaS (PharmaS), predstavljanje prigodne poštanske marke u povodu pristupanja Hrvatske Europskoj uniji (Hrvatska pošta), Champix (Pfizer).

Prije pokretanja Pragma komunikacija, Dunja je imala priliku iskusiti rad u odnosima s javnošću od strane klijenta i agencije te se specijalizirala za strateško planiranje, korporativne komunikacije, CSR projekte i krizno komuniciranje.

Kada ne radi u agenciji, Dunja nalazi vremena za trčanje i maratonske utrke u Hrvatskoj i inzemstvu.

Categories: